Ambrosia

La Așezământul ”Sfântul Apostol Andrei” din Bărăbanț avem în îngrijire un număr de 56 de persoane vârstnice, cazate în camere cu baie proprie de 2,3 sau 4 locuri. Funcționam din anul 2007 si am îmbunătățit continuu serviciile adresate beneficiarilor noștri. Am reușit ca in decurs de 7 ani sa mărim capacitatea de cazare de la 24 de locuri in 2007 la 47 de locuri in 2009 (prin amenajarea unui nou imobil) iar in 2014 am ajuns la 56 de locuri in urma unei extinderi finanțate din fonduri europene.

Serviciile noastre cat si condițiile de cazare au fost îmbunătățite an de an, acest fapt se datorează si partenerilor noștri care au remarcat seriozitatea si implicarea noastră in activitatea de îngrijire a persoanelor vârstnice. Prin parteneriatul public-privat încheiat cu Consiliul Local Alba Iulia am inaugurat serviciul in urma unei finanțări europene la nivelul anului 2007, prin parteneriatul cu Asociația Filantropia Ortodoxa am reușit sa ne organizam din punct de vedere a legislației in domeniu si a personalului iar prin parteneriatul cu serviciul Maltez filiala TRIER Germania am învățat cum sa ne îngrijim de persoanele vârstnice.

Activitatea noastră este susținuta financiar prin contribuția beneficiarilor noștri si/sau a aparținătorilor acestora, prin donații si sponsorizări de la persoane fizice si juridice, printr-un sprijin financiar de la Consiliul Local Alba Iulia, iar din acest an ne propunem ca o mare parte din cheltuielii noastre sa o acoperim prin activitatea de economie socială nou înființata, adică prin organizarea de servicii de catering si evenimente (conferințe, mese organizate, nunti, botezuri, etc.) în sala de evenimente „Ambrosia”, situata la parterul unității noastre din strada Cornistei.

Prin organizarea evenimentelor dumneavoastră, în sala de evenimente ”Ambrosia”, ne sprijiniți in activitatea noastră sociala. Va asiguram de seriozitatea si profesionalismul nostru si în acest sens, așa cum in toți acești ani am dat dovada si in serviciul social de care ne ocupam.

0258818112, 0725589805 ambrosia@asezamantsfandrei.ro